Takk for din nysgjerrighet

Vi takker for din nysgjerrighet. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se hvordan treningen fungerer

Her vises hvordan våre motoriserte treningsmaskiner fungerer og hvilket treningsutbytte de gir til selv godt trente personer.

Aktuelle saker

Aktuelle saker

Det er her alt starter!

Det er stor pågang fra mennesker som vil starte sitt eget senter. Vi anbefaler deg derfor å ta kontakt så raskt som mulig om du er interessert slik at vi kan se hvilke muligheter som finnes for ditt område.

Send inn dine opplysninger, så kontakter en av våre dyktige oppstartsveiledere deg innen kort tid.

Vi ønsker deg på forhånd velkommen til Feelgoodfamilien!

 

 

Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk og må være gyldig.
Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.

Dette skjemaet samler inn ditt navn, din e-post og telefonummer*, slik at vi har mulighet til å besvare din melding. Les vår personvernerklæring, for en mer utfyllende forklaring på hvordan vi beskytter og behandler dine innsendte data. *Telefonnummer er valgfritt.

Ønsker du å vite mer først? 

Her har du de vanligste spørsmålene med tilhørende svar.

Hvorfor starte et Feelgoodsenter?

 • Hvorfor starte et Feelgoodsenter?

  Mennesker kommer ikke til et Feelgoodsenter bare for å få bedre form og gå ned i vekt. Hit kommer mennesker for å møte andre, bygge relasjoner, ha det hyggelig og forbedre sin livskvalitet.

  I stede for å "bare" gjøre en vanlig jobb som alle andre har du nå muligheten for å starte ditt eget Feelgoodsenter og gjøre en forskjell for andre!

 • Hva kan jeg tjene?

  Det er mange variabler som gjør det vanskelig å forutsi fremtidige resultater med sikkerhet. Dette bestemmes av faktorer som sted, kundetetthet, finansieringsbetingelser, mersalg, evnen til å styre og kontrollere virksomheten og andre faktorer. Vi oppfordrer deg til å diskutere vår virksomhet med en allerede eksisterende franchisetakere.

 • Hvilke kvalifikasjoner er nødvendige for å starte et Feelgoodsenter?

  I tillegg til at du må ha et stort engasjement for å hjelpe mennesker til et mer aktivt og sunt liv, må man være læringsvillig til å sette seg inn i hva som kreves for å drive en suksessfull virksomhet. Konseptet står for opplæring av både medlemsveiledning, medlemsystem og drift av sentret.

 • Hvor mange timer må jeg jobbe på et Feelgoodsenter?

  Alle nye medlemmer skal gis en fullverdig gjennomgang av bruken av treningsmaskinene og senterets regler. Det stilles også krav til renhold så at kundene opplever den kvalitet et Feelgoodsenter skal stå for. Ut over det er det du selv som bestemmer hvor mange timer som senteret skal være betjent.

 • Hvordan vil jeg vite om markedet mitt er stort nok?

  Vi tilbyr rådgivning ved valg av hvilket sted og lokale som kan tilby en levedyktig virksomhet. En tommelfingerregel er at finnes det plass til en større matbutikk så er det plass til et Feelgoodsenter.

 • Hvor stort lokale må jeg ha for å starte et Feelgoodsenter?

  Et Feelgoodsenter med tolv treningsmaskiner krever ca 110m².

 • Hvem er konkurrenter til et Feelgoodsenter?

  Et Feelgoodsenter retter seg mot en kundegruppe som ikke går på et tradisjonelt treningssenter. Et Feelgoodsenter har derfor så godt som ingen konkurrenter og kan godt ligge vegg i vegg med et tradisjonelt treningssenter

 • Får jeg et beskyttet område når jeg starter et Feelgoodsenter?

  Du vil bli gitt et eksklusivt og beskyttet område. Dette bestemmes utifra sted og kundetetthet. Vår salgskonsulent vil gi nærmere informasjon om Feelgoodsenterkjedens ekspansjonsplaner i ditt område og dine rettigheter i den forbindelse.

 • Hva koster det å starte et Feelgoodsenter?

  Kostnader for start av et Feelgoodsenter inkluderer kjøp av treningsmaskiner, leie, eventuell finanisering, medlemsystsemsavgift og en løpende franchiseavgift.

  Vår salgskonsulent vil gi nærmere informasjon om betingelser og kostnader.

 • Hvem er en typisk Feelgood kunde?

  Et Feelgoodsenter er primært for de som ikke trives på et tradisjonelt treningssenter og som ønsker et lavterskeltilbud for aktivering. Dette kan være alt fra 22-åringen som har prøvd det meste, til bestemor på 90 år som nynner og koser seg fordi hun kan bevege seg igjen. Den største kundegruppen i dag er damer i alderen 65+.

Takk for din nysgjerrighet (1)

Om du har sett på alt på denne siden nå så har du lært det meste om Feelgood. Så nå gleder vi oss bare til å snakke med deg og se på mulighetene for veien videre. Dette kan tross alt være endringen i livet som du fortjener!