Intro - Start et senter

Hvordan hadde du følt det om du kunne styre din egen hverdag, spre glede til mennesker i ditt nærom­råde, ta del av Norges raskest voksende folke­helse-konsept og samtidig tjene gode penger?

Det vil selvfølgelig føles helt fantastisk! Navnet ”Feel­good” betyr ”å ha det bra” og det er nettopp dette vi prøver å oppnå, både for sente­rets medlemmer og for deg som driver ditt eget senter.

Å drive et Feelgoodsenter skal gi både økonomisk og personlig utvikling!

Med fokus på hvorfor

Vi mennesker trenger fysisk bevegelse for at kroppen skal fungere optimalt.

I dagens samfunn blir vi imidlertid bare mer og mer stillesittende, samtidig som vi blir eldre og eldre. De aller fleste vet at man trenger å være i bevegelse, men det generelle kunnskapsnivået om trening og viljen til å trene er ikke alltid tilstede. Dette fører til at den fysiske og psykiske helsen påvirkes i negativ retning.

Forretningsidé

Et Feelgoodsenter skal gi et voksent og inkluderende miljø der alle er velkommen. Medlemmene skal kunne trene her uansett hvilken fysikk, alder eller treningserfaring man har.

Vi gir deg alle verktøy for å lykkes!

Vi gir deg alle verktøy for å lykkes!

Et helhetlig konsept

Ditt eget Feelgoodsenter, drevet etter Feelgood sitt helhetlige franchisekonsept.

Markedsføring

Feelgood sin merkevare, profileringsportaler og den sentrale markedsføringen, som du får ta del av.

En unik mulighet

Feelgoodkonseptet gir et tilbud til mennesker i ditt nærområde som er helt unikt, og som ikke blir utkonkurrert av netthandel eller lignende.

Enkel prosess

Alt rundt en senteråpning er satt i system og vi guider deg igjennom hele oppstartsprosessen.

Dette trenger du for å starte

Dette trenger du for å starte!

Lærevilje

Du trenger ingen relevant utdannelse da du får god opplæring og støtte av oss. Du må bare være lærevillig til å sette deg inn i hva som kreves for å drive en suksessfull virksomhet.

Kundetekke

Vårt mål er at mennesker skal ha det bra. Det er dermed viktig at du er serviceorientert og glad i å omgås med andre mennesker.

Lokale

Du trenger et lokale som er lett tilgjengelig og som er ca. 110m2 for 12 treningsmaskiner. Det er ikke nødvendig med verken garderobe eller dusj.

Økonomi

Som eier av ditt eget senter må du finansiere innkjøp av konseptet. Ta kontakt for mer informasjon.

Bli med og skap flere solskinnshistorier med oss!

Det er her alt starter!

Det er stor pågang fra mennesker som vil starte sitt eget senter. Vi anbefaler deg derfor å ta kontakt så raskt som mulig om du er interessert slik at vi kan se hvilke muligheter som finnes for ditt område.

Send inn dine opplysninger, så kontakter en av våre dyktige oppstartsveiledere deg innen kort tid.

Vi ønsker deg på forhånd velkommen til Feelgoodfamilien!

 

 

Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk og må være gyldig.
Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.

Dette skjemaet samler inn ditt navn, din e-post og telefonummer*, slik at vi har mulighet til å besvare din melding. Les vår personvernerklæring, for en mer utfyllende forklaring på hvordan vi beskytter og behandler dine innsendte data. *Telefonnummer er valgfritt.

Ønsker du å vite mer først? 

Her har du de vanligste spørsmålene med tilhørende svar.

Hvorfor starte et Feelgoodsenter?

 • Hvorfor starte et Feelgoodsenter?

  Mennesker kommer ikke til et Feelgoodsenter bare for å få bedre form og gå ned i vekt. Hit kommer mennesker for å møte andre, bygge relasjoner, ha det hyggelig og forbedre sin livskvalitet.

  I stede for å "bare" gjøre en vanlig jobb som alle andre har du nå muligheten for å starte ditt eget Feelgoodsenter og gjøre en forskjell for andre!

 • Hva kan jeg tjene?

  Det er mange variabler som gjør det vanskelig å forutsi fremtidige resultater med sikkerhet. Dette bestemmes av faktorer som sted, kundetetthet, finansieringsbetingelser, mersalg, evnen til å styre og kontrollere virksomheten og andre faktorer. Vi oppfordrer deg til å diskutere vår virksomhet med en allerede eksisterende franchisetakere.

 • Hvilke kvalifikasjoner er nødvendige for å starte et Feelgoodsenter?

  I tillegg til at du må ha et stort engasjement for å hjelpe mennesker til et mer aktivt og sunt liv, må man være læringsvillig til å sette seg inn i hva som kreves for å drive en suksessfull virksomhet. Konseptet står for opplæring av både medlemsveiledning, medlemsystem og drift av sentret.

 • Hvor mange timer må jeg jobbe på et Feelgoodsenter?

  Alle nye medlemmer skal gis en fullverdig gjennomgang av bruken av treningsmaskinene og senterets regler. Det stilles også krav til renhold så at kundene opplever den kvalitet et Feelgoodsenter skal stå for. Ut over det er det du selv som bestemmer hvor mange timer som senteret skal være betjent.

 • Hvordan vil jeg vite om markedet mitt er stort nok?

  Vi tilbyr rådgivning ved valg av hvilket sted og lokale som kan tilby en levedyktig virksomhet. En tommelfingerregel er at finnes det plass til en større matbutikk så er det plass til et Feelgoodsenter.

 • Hvor stort lokale må jeg ha for å starte et Feelgoodsenter?

  Et Feelgoodsenter med tolv treningsmaskiner krever ca 110m².

 • Hvem er konkurrenter til et Feelgoodsenter?

  Et Feelgoodsenter retter seg mot en kundegruppe som ikke går på et tradisjonelt treningssenter. Et Feelgoodsenter har derfor så godt som ingen konkurrenter og kan godt ligge vegg i vegg med et tradisjonelt treningssenter

 • Får jeg et beskyttet område når jeg starter et Feelgoodsenter?

  Du vil bli gitt et eksklusivt og beskyttet område. Dette bestemmes utifra sted og kundetetthet. Vår salgskonsulent vil gi nærmere informasjon om Feelgoodsenterkjedens ekspansjonsplaner i ditt område og dine rettigheter i den forbindelse.

 • Hva koster det å starte et Feelgoodsenter?

  Kostnader for start av et Feelgoodsenter inkluderer kjøp av treningsmaskiner, leie, eventuell finanisering, medlemsystsemsavgift og en løpende franchiseavgift.

  Vår salgskonsulent vil gi nærmere informasjon om betingelser og kostnader.

 • Hvem er en typisk Feelgood kunde?

  Et Feelgoodsenter er primært for de som ikke trives på et tradisjonelt treningssenter og som ønsker et lavterskeltilbud for aktivering. Dette kan være alt fra 22-åringen som har prøvd det meste, til bestemor på 90 år som nynner og koser seg fordi hun kan bevege seg igjen. Den største kundegruppen i dag er damer i alderen 65+.