Forretningsidè

Et Feelgoodsenter skal gi et voksent og inkluderende miljø der alle er velkommen. Medlemmene skal kunne trene her uansett hvilken fysikk, alder eller treningserfaring man har.

Et tradisjonelt Feelgoodsenter har tolv ulike motoriserte treningsmaskiner plassert i et lokale på ca 110Kvm. Kundene kan trene i sine vanlige klær så lokalet trenger verken dusj eller garderobe.

Feelgood har et eget medlemssystem og betalingsløsning som sørger for en trygg og effektiv drift av senteret. Hvert Feelgoodsenter har sin egen admin-side og en app der de har full oversikt over medlemsantall, adgangsstatistikk m.m.

Med hjelp av medlemssystemet kan medlemmene ha fri tilgang til sentret selv på ubetjente tider. Medlemmene har også sin egen ”Min side” der de har full oversikt over sitt eget medlemskap.

Feelgood. En franchise med store ambisjoner!

– Definisjon –

”Franchise er en driftsmodell basert på et samarbeid mellom to selvstendige parter (franchisegiver og franchisetaker). Mot direkte eller indirekte finansielt vederlag, distribueres retten til å etablere og drive franchisegivers forretningskonsept. Vilkårene for drift av franchisetakers virksomhet, samt samarbeidet mellom partene, bestemmes i en juridisk avtale.”.

Kilde:  www.franchiseportalen.no

Feelgood er bygget på en franchisemodell der du ikke trenger å ”finne opp hjulet på nytt” når det gjelder visuell identitet, merkevare, daglig drift og markedsføring.

Dette er et skreddersydd og helhetlig konsept som gjør det enkelt å komme i gang og som vil hjelpe deg på veien til å drive en suksessfull virksomhet.

Dette medfører at Feelgood som franchisegiver plikter å bistå med sitt konsept slik at du som franchisetaker kan ha fokus på det som betyr mest: kundebehandling og daglig drift.

Du eier ditt eget Feelgoodsenter, men må følge franchisemodellens spilleregler. Dette for at det skal være forutsigbare bestemmelser som sikrer en god forretningsmessig drift og for at du som franchisetaker kan tilby kvalitet til dine medlemmer i alle ledd.

Franchisemodellen er et velprøvet forretningskonsept som allerede fungerer godt flere steder i Norge og i andre land. For at dette skal fungere går deler av Feelgoodsentrenes omsetning til sentral markedsføring, drift og videreutvikling av konseptet.

Vi gir deg alle verktøy for å lykkes!