I tillegg til våre flotte Feelgoodsentre i har vi også et konsept som heter Feelgood Vital. Dette er et skreddersydd trening og aktivitetskonsept for sykehus, sykehjem, dagsentre, rehabiliteringssentre og lignende.

Vår helhet­lige folke­helse­symbiose

Målet er at alle Feelgood Vital tilbud skal jobbe tett sammen med våre Feelgood-sentre. Vi kaller dette vår helhetlige folkehelsesymbiose. Der jobber våre konsepter sammen for å tilrettelegge slik at alle mennesker i alle faser av livet skal kunne få den bevegelsen kroppen deres er avhengige av å ha. Dette er for at de skal kunne ha det så bra som mulig.

Se video fra åpningen av Feelgood Vital på Rosendalstunet i Kvinnherad kommune.

wave

Det var flere som var skeptiske til å begynne med, både pasienter og de som jobber her, men når de har fått prøve treningsmaskinene selv, kjenner de at det fungerer og de synes det er kjempegøy!

Birte Elèn Sætrang, Virksomhetsleder på Frydenberg

De beboerne som kommer hit til Modumheimen sykehjem har jo en sykdom som gjør at de har behov for en sykehjemsplass, men allikevel så er det viktig å ta vare på den restevnen de har til å bevege på seg. Det å reise seg opp, det å bevege på armer og bein og så videre, og selvfølgelig det mentale i det når man bedriver fysisk aktivitet, så er det en positiv stimulanse for dem.

Audun Eriksen, Daglig leder på Modumheimen Sykehjem

Kontaktskjema

Ønsker du å vite mer om Vitalkonseptet så kan du nå oss via dette skjemaet. Fylle inn dine kontaktopplysninger så kontakter vi deg.

Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk og må være gyldig.
Dette feltet er obligatorisk.

Dette skjemaet samler inn ditt navn, din e-post og telefonummer*, slik at vi har mulighet til å besvare din melding. Les vår personvernerklæring, for en mer utfyllende forklaring på hvordan vi beskytter og behandler dine innsendte data. *Telefonnummer er valgfritt.

Vil du vite mer om Feelgood?