Lindre Skuldersmerter med Feelgood Trening

Lindre Skuldersmerter med Feelgood Trening

Skrevet av Feelgood
Er du lei av skuldersmerter som legger en demper på livet ditt? Du er ikke alene. Smerter i skuldrene er et normalt problem som kan påvirke både arbeids- og hverdagslivet ditt. Nå er kanskje løsningen her!

Årsakene til skulder smerter kan være mange og varierte, og det er sjelden at bare én enkelt løsning som passer for alle. Imidlertid har vi i Feelgood mottatt enormt mange positive tilbakemeldinger fra medlemmer som har opplevd betydelig lindring av skuldersmerter etter å ha startet med vårt unike treningskonsept. Derfor mener vi det er verdt å prøve Feelgood-treningen hvis du sliter med vedvarende skuldersmerter.

 

I denne artikkelen skal vi gå dypere inn i hvordan Feelgood kan være løsningen du har lett etter for din spesifikke situasjon. Ved å forstå hvordan vår tilnærming til trening kan hjelpe deg, kan du ta det første skrittet mot å lindre dine skuldersmerter og forbedre livskvaliteten din. Høres det interessant ut? Les videre for å finne ut mer.

Enkel, trygg og effektiv trening på dine vilkår.

Feelgood tilbyr en enkel, trygg og effektiv trening av hele kroppen uansett utgangspunkt og ambisjonsnivå. Det oppnår vi med hjelp av våre tolv unike motoriserte treningsmaskiner, som ingen andre treningskjeder på markedet har tilgang til. Disse treningsmaskinene fungerer som tolv ulike personlige trenere som leder deg gjennom treningsøkten. Hver maskin retter seg mot ulike muskelgrupper og du tilbringer 3 minutter på hver maskin. Sammen danner de en skreddersydd treningsrunde som trener og aktiverer hele kroppen på omtrent 40 minutter. Maskinene er nøye utformet for å redusere risikoen for skader, maksimere muskelaktivering og sikre en skånsom, men effektiv belastning for ledd og muskler.

Flere av maskinene aktiverer skuldrene på forskjellige måter, noe som bidrar til å styrke skuldermusklene og forbedre skulderfunksjonen. Det unike med Feelgood-treningen er at belastningen som du trener med, endres kontinuerlig og automatisk basert på din egen innsats. Dette betyr at du ikke trenger å gjøre noen justeringer underveis i treningen, og belastningen blir aldri tyngre enn det du klarer å håndtere selv. Dette senker risikoen for overbelastning betydelig, og gjør Feelgood-treningen til et langt tryggere alternativ enn tradisjonell styrketrening.

Klatreren er en av de tolv maskinene som aktiverer skuldrene på en god måte.

Klatreren er en av de tolv maskinene som aktiverer skuldrene på en god måte.

Skap en god funksjonell skulderhelse.

Å trene skuldrene regelmessig med Feelgood-treningen kan ha en rekke fordeler, som inkluderer forbedret mobilitet og fleksibilitet i skulderområdet. Mange skuldersmerter og skader er resultatet av overbelastning og muskulær ubalanse. Ved å styrke skuldermusklene kan du også redusere risikoen for fremtidige skulderproblemer. Dette inkluderer alt fra smertefulle skader til mindre men irriterende plager.

En annen viktig fordel med funksjonell og god skuldermuskulatur er at det gjør det lettere å utføre enkle hverdagssyssler som for eksemepl å ta ned en gjenstand fra en hylle. Dette kan forhindre en hel rekke helseproblemer i fremtiden, og bidrar også til en generelt bedre følelse av velvære og selvtillit.

Med andre ord, når du forbedrer skulderhelsen gjennom Feelgood-treningen, kan du også forbedre livskvaliteten din.

Daglige gjøremål blir enklere med friske skuldre.

Daglige gjøremål blir enklere med friske skuldre.

Stressreduksjon og avspenning

Stress og muskelspenninger kan forverre skuldersmerter og gjøre det vanskeligere å lindre smertene. På Feelgood-sentre er det fokus på å skape et miljø der medlemmene ikke føler press for å prestere eller konkurrere mot andre. Dette bidrar til en positiv og stressfri treningsopplevelse. 

Muligheten for passiv trening

En annen unik egenskap til våre motoriserte treningsmaskinene er at de muliggjøre for at man kan trene passivt ved at maskinene står for bevegelsen. Dette er spesielt bra for deg som har store smerter når du prøver å utføre en øvelse med egen muskelkraft eller om du er begrenset av fysiske hindringer, som for eksempel lammelse etter et slag.

Ved hjelp av spesielle hjelpemidler kan vi da feste for eksempel en arm til maskinen, som deretter gir deg den nødvendige bevegelsen som ledd, sener og muskler trenger for å fungere optimalt. Passiv trening øker også blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å lindre smerter og som er viktig for funksjonsevnen til muskulaturen.

Trygg og effektiv trening for folk flest

Feelgood har tusenvis av fornøyde medlemmer som bruker vårt unike treningskonsept for både generell trening, spesifikk opptrening og rehabilitering.Vi er stolte av at vi kan tilby en treningsform som er inkluderende og tilpasset folk flest, uavhengig av fysisk form og tidligere erfaring. 

Om du er plaget med skuldersmerter, håper vi at denne artikkelen kan gi deg et innblikk i hvordan Feelgood-treningen kan være løsningen for deg. Du vil alltid være hjertelig velkommen til en gratis prøvetime på et av våre sentre der de vil ta deg i mot med åpne armer.

Du finner ditt nærmeste Feelgoodsenter her

 

 

OBS! Informasjonen i denne artikkelen er ment som generell informasjon og erstatter ikke
profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Vi anbefaler at du kontakter
din fastlege eller annen helsepersonell dersom du er usikker på om Feelgood trening er
passende for deg og din spesifikke helsetilstand. Følg alltid legens råd og anbefalinger før
du starter et nytt treningsprogram.