Dombås

Dombås

Velkommen til Feelgood Dombås. Her er alle velkommen til å ta del av vårt helhetlige treningstilbud og det er alltid gratis å prøve. Så kom som du er, gjerne i dine vanlige klær og se hvordan vi gjør for at du skal finne godfølelsen.

Feelgood_ikoner_rgb

Åpningstider

Mandag – Søndag
05:30 – 23:00

 

Feelgood_ikoner_rgb_lilla

Kontakt

Feelgood_ikoner_rgb

Adresse

Fasiliteter

  • WC
  • Handicap WC
  • Handicaprampe
  • Gratis parkeringsplass
  • Åpent utenom betjente åpningstider
  • Kaffemaskin
  • Garderobe
  • Ligger på gatenivå

Praktisk Info

Feelgood_ikoner_rgb

Betjente åpningstider
Man - Tir: 10.00 - 15.00
Ons: 16.30 - 21.00
Tors - Fre: 10.00 - 15.00 

Feelgood_ikoner_rgb_lilla

Gratis parkering rett utenfor senteret

Feelgood_ikoner_rgb_lilla

Ca 350m fra Dombås skyssterminal

Våre priser

150kr
 

Drop in

499kr
pr mnd

Månedspris m/12 mnd. binding

549kr
pr mnd

Månedspris m/6 mnd. binding

599kr
pr mnd

Månedspris uten binding
Veileder

Grete Liven

Veileder

Svein Rune Berg

Veileder

Ola Håkon Korsvoll

Facebook

Feelgood Dombås

Feelgood Dombås

Lars som er en ivrig bruker hos oss på Feelgood Dovre Lesja ønsker å si noe:

"Hei Feelgood’ere og andre som vurderer å begynne med Feelgood som trenings middel.
Jeg var i utgangspunktet ganske reservert til opplegget med de bevegelige stolene og sengene. Det virket som et latmannsopplegg. Det kan det også være, men det kommer helt an på hvordan de brukes. Mine kompiser bruker de positivt til å trene muskler og litt kondisjon. Jeg, derimot, bruker dem som et opplegg for å mykgjøre kroppen uten å stresse med hardtrening, og jeg bruker bare et utvalg av apparatene (stolene) for oppnå målet. Tenk dere en gammal stiv kropp - spesielt i midtpartiet og armer. Så sammenlikner du dette med jobben med å få løsnet en litt fastrustet, gammel mutter på en bolt. For å løsne på mutteren begynner du forsiktig å rotere mutteren fram og tilbake, fram og tilbake … og litt etter litt løsner den og du begynner med større bevegelser og til slutt greier du å få rotert den en hel omdreining. Da har den tapt, og du kan skru den helt av. Slik har jeg følt det dette året som jeg har vært medlem og nesten daglig har trent på min måte.
Sammenlikningen halter litt, for selv om stolene vrir og vender på meg, så kommer jeg jo ikke helt rundt. Men jeg blir mye bedre, og en skade jeg fikk i lysken, etter en ufrivillig spagat på glattisen for noen år siden, er den nå nesten borte. Det oppdaget jeg på en påsketom palmesøndag da jeg satt alene i en av stolene og tenkte: «Jammen? … hvor er det blitt av smerten i lysken?», smerten som jeg hadde trodd jeg kanskje måtte leve med resten av livet. Jeg hadde ganske enkelt ikke oppdaget at skaden langsomt og sikkert var blitt borte. Også jeg som ikke engang hadde greidd å ta på meg en sokk uten å løfte beinet opp med håndmakt for å tre den på!! «Hurra, dette virker» ropte jeg til det påsketomme lokalet og fortsatte med ny giv. Og det må jeg fortsette med.
Jeg fikk tatt opp en liten videosnutt med mitt favorittapparat som viser hvordan jeg får vridd midtpartiet fram og tilbake uten å anstrenge meg det minste, se vedlegget. Perfekt for «Treningslate-Lars».

Takk for hyggelig tilbakemelding Lars. Det setter vi stor pris på, og vi gleder oss over at du opplever forbedring i helsen av å bruke Feelgood.

Facebook Media
Feelgood Dombås

Vi ønsker Vestby og Svelvik velkommen til Feelgood-familien🤗

Facebook Media
Feelgood Dombås

💜 Vi oppfordrer de som har besøk i påsken fra «røde områder» i landet om å være ekstra forsiktige på Feelgood. Og heller da kanskje avvente trening til etter påske🐥🐣💜

Avtal en gratis prøvetime

Fyll ut kontaktskjemaet, eller ring oss så avtaler vi en tid som passer deg.

Feelgood Dombås

Telefon: 952 40 411

E-post dombaas​@feelgoodsenter.no

Adresse: Kyrkjevegen 18,
2660 Dombås

Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk og må være gyldig.
Dette feltet er obligatorisk.

Vil du vite mer om Feel­good?