Minneord

Det var med stor sorg og vantro at vi mottok nyheten om Vibeke Skofteruds plutselige bortgang.

En så meningsløs hendelse føltes uvirkelig, og var svært tungt å forholde seg til.

Som vår ambassadør var Vibeke et fyrverkeri av energi og livsglede, og hadde en ekte lidenskap for det arbeidet hun var med på. Både innad i vårt lille firma og videre ut i de mange sentrene som utgjør treningssenterkjeden Feelgood.

Vibeke uttalte flere ganger at hun fant det dypt meningsfullt å videreføre engasjementet sitt fra et aktivt idrettsliv over på arbeidet med folkehelse og muligheten til å hjelpe mennesker til et sunnere liv, uten å være fokusert på utseende og kroppspress.

Vibeke hadde personlige erfaringer på godt og vondt, noe som ga henne en enorm troverdighet og en evne til å trykke på de rette knappene og si de rette tingene for å motivere andre mennesker til å gjøre gode valg for helsen sin.

Dette fikk vi også bekreftet av de mange reaksjonene vi fikk etter Vibeke sin bortgang. Hun var en person som var elsket av nordmenn for både sin styrke og for sine svakheter. For både sin råskap og sitt mot til å vise sårbarhet. Dette viser virkelig at Vibeke var mer enn en OL-helt, mer enn en idrettskjendis og mye mye mer enn en "vanlig" motivator.

Hun var en ekte humørspreder og et umistelig forbilde og inspirasjonskilde for veldig mange mennesker i utallige ulike roller.

Vi takker for alt vi fikk oppleve med Vibeke.

Du kan støtte Vibeke Skofterud sitt minnefond på kontonummer: 1020.31.32080

Slik uttalte Vibeke seg om Feelgood

"Fysisk aktivitet er som vi alle vet noe av den viktigste investeringen vi gjør for oss selv."

"Det er både med tanke på fysisk helse, men også vist seg å være noe av den viktigste behandlingsformen og det beste forebyggende tiltaket for psykisk helse.

Vi er alle ulike og vi har alle ulike forutsetninger for å trene. Overvekt, ME, muskelsykdommer eller for lite kunnskap om trening gjør at man kanskje kvier seg for å sette seg på spinningsykkelen eller løfte manualer. Som tidligere lansert har Feelgood treningsmaskiner som gjør at ALLE har mulighet til å få trent. Det gleder et hjerte som vet hvor viktig det er å være i balanse. Det er et fantastisk prosjekt å være en del av, nettopp fordi det har forandret hverdagen til mange mennesker."

- Vibeke Skofterud -

Vil du vite mer om Feelgood?