Nå åpner Feelgood Vestby!

Nå åpner Feelgood Vestby!

Skrevet av Feelgood
Tårene trillet da hun først prøvde treningen. Nå starter Anita, Feelgood Vestby sammen med venninnen Solveig. Mandag 3. mai åpner de endelig dørene og det vil gi mye glede og godfølelse til mange av Vestby sine innbyggere!

Det er venneparet Solveig Onstad og Anita Agnemyr som sammen med sine respektive menn gjør et slag for folkehelsen og starter opp et nytt Feelgood-senteret i Vestby.

De to venninnene har begge erfaring innen ulike typer helsearbeid. Onstad er utdannet sykepleier med mange års erfaring innen kommunehelsetjenesten.

Agnemyr har jobbet med helse og ernæring de siste fem årene.

- Vi gleder oss enormt til kunne gi dette fantastiske treningstilbudet til alle i Vestby. Det er tross alt viktigere enn noen gang å ta vare på helsa si nå og vi kan jo ikke slutte å bevege oss, sier Solveig.

- Mange sitter hjemme og er både ensomme og deprimerte. Ulike aktiviteter og dagtilbud er stengt, og dette gjør noe med psyken til folk. Vi vil at Feelgood Vestby skal være et sted hvor man kan komme og trene, men også treffe andre mennesker og slå av en prat tillegger Anita.

De er begge to omsorgsmennesker som alltid har brydd seg om andre og nå gleder de seg sammen til å åpne sitt første treningssenter under Feelgood-navnet.

Solveig og Anita gleder seg til åpning.

Anita Agnemyr og Solveig Onstad er klare til å ta imot alle som vil prøve denne formen for trening.

Et unikt konsept som er enkelt og effektivt

Feelgood er ulikt alle andre tradisjonelle treningssentre og har gjort trening og bevegelse til noe de aller fleste mestrer selv. Her trenger man ingen kunnskap om trening og man kan komme som man er uten å være redd for å gjøre noe feil. Senteret retter seg spesielt mot alle som ikke trives på et tradisjonelt treningssenter, uansett hvilket utgangspunkt man måtte ha.

Feelgood-konseptet består av 12 selvgående, motoriserte treningsmaskiner. Sammen trener og aktiverer maskinene hele kroppen på cirka 40 minutter.

Her trenger ikke medlemmer ha noen plan eller vite hva- eller hvordan de skal trene. Alt er forhåndsbestemt slik at du kan trene på en trygg, enkel og effektiv måte.


Ordføreren gjør åpningen offisiell med den første prøvetimen

Det er Tom Anders Ludvigsen som er ordfører i Vestby kommune som har meldt sin adkomst og får æren av å ta den første prøvetimen på det nye senteret.

- Vi er veldig glade av at ordføreren har sagt at han skal komme å ta den første prøvetimen. Det er utrolig viktig for oss at ledelsen i kommunen kommer og opplever oss med egne øyna da vi vet at Feelgood kan virke for godt til å være sant. Men denne gangen er det faktisk sant og det gleder vi oss til å kunne vise til alle som kommer og prøver oss, sier Anita. Hun var selv skeptisk til treningen, men etter en prøvetime på Feelgood Rygge som er senteret til Dagfinn og Mona Enerly ble hun overbevist til å starte å trene selv.

- Tårene trillet da jeg prøvde denne formen for trening for første gang. Det var fordi jeg endelig kjente en treningsglede og en mestringsfølelse jeg aldri hadde opplevd før. Endelig fant jeg noe som jeg følte meg komfortabel med og som var tilrettelagt mine egne premisser. Nå er jeg bare så utrolig stolt av at vi kan dele den samme opplevelsen med enda fler når vårt første senter åpner opp, sier Anita.


Mange har bestilt prøvetime

Siden Vestby fortsatt er i tiltaksnivå B frem til 9. mai så åpner ikke senteret for normal drift helt enda. Derfor er det nå tilrettelagt slik at man kan skrive seg på en prøvetimeliste og trene ut ifra en timeplan med egen instruktør. Alle som tar del av denne løsningen ut mai måned er også med i trekningen av 6 måneder gratis trening.

- Timelistene begynner allerede å fylle seg opp og vi er helt imponert over hvor stor interesse det er for denne formen for trening. Men det finnes fortsatt ledige timer igjen så vi oppfordrer alle som er nysgjerrige at de tar kontakt å bestiller en prøvetime. Det vil de garantert ikke angre på, avslutter de to med å si.

 

Offisiell åpning av Feelgood Vestby

Tidspunkt: Mandag 3.mai klokken 10:00

Adresse: Mølleveien 3, 1540 Vestby

Åpningstider: Alle dager 7-23 (ved tilstrekkelig lavt tiltaksnivå)

Betjenter åpningstider:

  • Tirsdag, onsdag og fredag 9-15
  • Mandag og torsdag 17-20
  • Lørdag 10-14

 

Meld deg på gratis prøvetime