Magni (59) solgte huset for å realisere drømmen!

Magni (59) solgte huset for å realisere drømmen!

Skrevet av Feelgood
Magni solgte rubbel og bit for å starte på nytt: – Tuller du mamma, spurte hun da jeg fortalte at jeg skulle flytte inn i en campingvogn

Magni ble så fascinert etter å ha besøkt et Feelgood-senter at hun valgte å selge huset for å kunne starte sitt eget folkehelsesenter. Nå bor 59-åringen i campingvogn og sier hun aldri har hatt det bedre. 

I februar 2020 ble drømmen til virkelighet for Magni Reidun Langrusten fra Gudbrandsdalen. Hun åpnet sitt eget folkehelsesenter i Stange kommune.

Ett besøk på Feelgood-senteret på Otta åpnet 59-åringens øyne for konseptet, og hun er i dag glad venninnen overtalte henne til å prøve senteret. Det forandret nemlig Magni sitt liv. Men for å kunne realisere drømmen om å starte et eget folkehelsesenter, måtte hun ta en drastisk beslutning. 

- Jeg solgte huset slik at jeg fikk den kapitalen jeg trengte for å starte et Feelgood-senter. I første omgang var planen å leie meg bolig, men helt tilfeldig kom jeg over en campingvogn på Tangenodden camping som jeg fikk kjøpt. Det ble satt opp en isolert mestercamp og jeg stortrives med mine 36 kvadratmeter like ved Mjøsa.

Var skeptisk i starten

Magni Reidun Langrusten har alltid likt å jobbe. Til tider kunne det være et høyt stressnivå og etter nesten 40 år i dagligvarebransjen ble hun sykmeldt. 59-åringen tror nok at hun ikke var langt unna å bli uføretrygdet, men kjente innerst inne på at hun hadde mer å gi.

I februar 2019 overtalte en venninne henne til å bli med å trene på Feelgood Otta. Magni var heller skeptisk til maskiner som var selvgående, men venninnen ga seg ikke.

Og det er hun evig takknemlig for i dag. Ikke bare fant hun sin form for trening, men hun følte også allerede første dagen at dette var et fantastisk konsept.

- Mye av grunnen til at jeg fikk for alvor opp øynene for Feelgood, var alle de positive historiene jeg snappet opp på Otta, påpeker hun.

Magni følte at et slikt senter kunne hun tenke seg å drive og bare få uker etterpå tok hun kontakt med eierne bak Feelgood-konseptet. Likevel skulle det gå et helt år før hun åpnet dørene på Feelgood Stange 5. februar 2020. Magni måtte bli frisk først og ikke minst, finne et egnet lokale.

- Jeg er for ung til å bli uføretrygdet, og kjente at dette var riktig for meg å gjøre. Og jeg har faktisk aldri hatt det så bra som nå. 

Har gått all in

Senter-eieren har nå gått "all in" på Feelgood og jobber selv på senteret fem dager i uken, fra klokken 8:00 til 15:00 på hverdagene. 

- Jeg elsker konseptet og jeg elsker arbeidsplassen min, forteller Magni som selv bruker treningsstolene nesten hver dag. 

59-åringen er ikke i tvil om at treningen på de motoriserte apparatene har bidratt til å gi henne bedre livskvalitet. Det gleder Feelgood-eieren at også ser andre opplever positive helseeffekter. 

- Det gir meg så utrolig mye. Mange sier de er helt avhengige av Feelgood, og at de ikke vet hvordan de hadde hatt det uten et slikt senter. Jeg har de hyggeligste medlemmene og jeg snakker med alle som kommer innom, sier hun. 

- Folk som bruker senteret, prater varmt om det og anbefaler det for andre. Jeg har skapt meg min egen arbeidsplass og Feelgood har gitt meg dobbel lykke.

TRENER PÅ FEELGOOD STANGE: Medlem Randi Temmen stortrives med Feelgoods treningsapparater.

TRENER PÅ FEELGOOD STANGE: Medlem Randi Temmen stortrives med Feelgoods treningsapparater.

Magni Reidun Langrusten på Stange kan bekrefte at det er mange fra den eldre generasjonen som har medlemskap på Feelgood. Samtidig synes hun det er viktig å påpeke at mange i 30- og 40-årene også kommer til senteret for å trene. Senter-eieren tror det å slippe presset om å prestere, eller kle seg på en spesiell måte, er viktig for at folk skal føle seg velkomne.

- De som kommer hit, sier de føler de kommer til et trygt sted. I tillegg er det et lavterskel-tilbud der du ikke trenger å kunne noe på forhånd, poengterer hun.