Feelgood-feber i Innlandet!

Feelgood-feber i Innlandet!

Skrevet av Feelgood
Sven Arne tar med folkehelsa til Lillehammer

Nå synes vi det var på tide å få folkehelsa til Lillehammer, sier Sven Arne Sylling. Lørdag åpner han Innlandets 12. folkehelsesenter på Lillehammer.

- Feelgood er for alle uansett alder, fysisk form eller kunnskap om trening og her er det ikke noe kropps- eller presta­sjons­press. Vi vet hva senterne har betydd for folk i Moelv og Brumunddal, så nå gleder vi oss til å åpne på Lillehammer også, forklarer Sven Arne Sylling.

Fra før er han daglig leder for Feelgoods folkehelsesenter i nettopp Moelv og Brumunddal. Nå åpner han altså dørene til sitt tredje. Med seg på eiersiden har han Odd-Herman Roel Børke, Ståle Fjellstad og Ellinor Skogstad.

Senteret på Lillehammer er det 47. Feelgood-senteret på landsbasis, og det 12 av sitt slag i Innlandet. Fra før er finnes Feelgood på Stange, Hamar, Brumunddal, Moelv, Elverum, Trysil Lena, Gjøvik, Ringebu, Otta og Dombås.

- Jeg tar nok ikke for sterkt i når jeg sier at innlendingene elsker denne typen trening. Vi opplever en real "Feelgood-feber" når det gjelder interessen på Innlandet. Slik har det faktisk vært i lengre tid, selv om coronasituasjonen har gjort det utfordrende å være treningssenter, sier gründer Truls Nebell, som startet Feelgoods folkehelseventyr i 2015.

MOTORISERTE TRENINGSAPPARATER assisterer deg slik at du enkelt kan trene hele kroppen.

Skaper mestring
Feelgood er lavterskel-trening som gjør det enkelt å bevege kroppen. 12 selvgående, motoriserte treningsmaskiner fungerer som personlige trenere. Sammen utgjør de en sirkel med øvelser som aktiverer hele kroppen på cirka 40 minutter og sørger for at man trener på en enkel, trygg og effektiv måte.

Det eneste brukerne gjør, er å velge én av tre hastigheter. Antall repetisjoner, bevegelsesform og tidsbruk er forhåndsbestemt.

- Feelgoods treningsform har blitt svært populært blant mennesker som av ulike grunner ikke vil - eller kan - gå på vanlige treningssentre. Vi kaller det "folkehelse i praksis". Tusenvis av mennesker bruker i dag vårt tilbud til trening, opptrening og rehabilitering, forklarer Truls Nebell.

Anbefales av leger og fysio
Sven Arne Sylling kan fortelle om mange positive tilbakemeldinger og suksesshistorier fra fornøyde Feelgood-medlemmer i Innlandet.

Et eksempel er et kvinnelig medlem på 84 år som slet med å sove om nettene på grunn av stiv nakke og vond rygg, slik at hun måtte bygge opp med puter med en høyde på 30 centimeter.

- Etter at hun begynte å trene på Feelgood har nakken blitt myk og fin, og øvre del av ryggen er blitt rettet opp. Nå er nattesøvnen tilbake og hun har fått et helt nytt liv, forteller Feelgood-eieren.

I tillegg er det stadig flere medlemmer som kan fortelle at de har fått tips om Feelgood gjennom legen og fysioterapeuter.

- Legene og flere behandlere har begynt å se hva Feelgood gjør med folkehelsen og hvordan vi bedrer livskvaliteten, påpeker Sylling.

FEELGOOD LILLEHAMMER ønsker deg velkommen til offisiell åpning lørdag 16.oktober.

At folk er fornøyde vises godt på medlemsstatistikken. Til tross for koronapandemi og strenge restriksjoner har Feelgood-sentrene i Moelv og Brumunddal hatt vekst hele veien siden åpning.

- Vi har nesten ikke frafall og det er imponerende å se hvor stor andel som holder det gående. Nå er vi klare for å ta imot Lillehamringene og det er en stor glede å bringe folkehelsa til Lillehammer!

VELKOMMEN TIL FEELGOOD LILLEHAMMER!
Lørdag 16.oktober klokken 12:00 er det offisiell åpning av det nye Feelgood-senteret i Lillehammer. Da blir det både besøk av varaordføreren, korpsmusikk og servering av bløtkake.

Adr: Storgata 113, 2615 Lillehammer
Åpningstid: 05:00 – 23:00 hver dag
Betjente åpningstider: mandag – fredag kl. 9:00 – 14:00