Her er noen av de vanligste spørsmålene rundt Feelgood med tilhørende svar.

Finner du ikke det du lurer på så kan du kontakte ditt nærmeste Feelgoodsenter. DU finner alle kontaktopplysninger på «kontakt oss»

Hvordan fungerer treningen?

Vårt treningskonsept baseres på tolv treningsmaskiner fra den britiske produsenten Shapemaster.

Til forskjell fra tradisjonelle treningsapparater drives ikke disse av brukerens egen muskelkraft men styres i steden av en motor som ved et tastetrykk begynner å gå av seg selv. Dette gjør at man kan trene aktivt eller passivt ut ifra egen evne/behov. Treningsapparatene guider deg gjennom treningen på en trygg og effektiv måte med en lystbetont treningsbelastning.

Man sitter en fastsatt tid i hver treningsmaskin der hver og en er spesialdesignet til å rette seg mot ulike muskelgrupper. Dette gir en sirkeltrening som aktiverer hele kroppen på ca 40 minutter.

Hvordan blir jeg medlem?

Du blir medlem via enten å trykke på «bli medlem» -knappen, eller ved å ta kontakt med de som jobber på ditt nærmeste Feelgoodsenter. Du finner alle kontaktopplysninger ved å trykke på «Kontakt oss»

Når kan jeg trene?

Ved hjelp av adgangsbrikken du får når du tegner et medlemskap kan du komme å gå så ofte du vil, som regel fra kl 07:00 til 23:00 alle dager i uken. Vi anbefaler dog at du ikke trener mer enn tre dager i uken slik at du lar kroppen restituere seg mellom treningsøktene.

(Noen Feelgoodsentere operer med et annet medlemssystem. Ta dermed kontakt med ditt aktuelle Feelgoodsenter for å se hvilke åpningstider og adgangsmuligheter som gjelder der. Du finner alle kontaktopplysninger ved å trykke på «Kontakt oss»)

Er treningen tung?

Dette er helt opp til deg. Hos oss er treningen lystbetont og du tar i så lite eller mye du vil. Har du en dårlig dag så behøver du ikke ta noe i det hele tatt og bare følge treningsmaskinens bevegelse. Har du en god dag kan du ta i så mye at svetten spruter. Det viktige er at du har kontinuitet i treningen og holder kroppen i bevegelse selv på dårlig og umotiverte dager. Det er slik man oppnår de virkelig store resultatene!

Vi har alltid sagt at “den beste treningen er den som blir noe av!”

Er treningen kun for damer?

Er det bare damer som trenger trening? Selvfølgelig ikke! Uansett om du er mann, dame eller et  sted midt i mellom så trenger alle å bevege seg, og alle er like velkomne til et Feelgoodsenter!

Kan jeg prøve treningen?

Selvfølgelig! Alle får en gratis prøvetime! Kontakt ditt aktuelle Feelgoodsenter for å avtal en prøvetime. Finn dit nærmeste Feelgoodsenter ved å trykke på «Finn et senter»Du finner alle kontaktopplysninger ved å trykke på «Kontakt oss»

Hva koster det å trene?

Vi opererer med tre veiledende medlemskapsalternativer.

Månedspris med 12 mnd. Binding = 499kr

Månedspris med 6 mnd. binding =549kr

Månedspris uten binding = 599kr

Som dere ser koster det mindre dersom man velger et medlemskap med bindingstid. Dette skyldes at du da som kunde har gitt en tillitserklæring til de som er sentereiere, slik at de vet at de har en stabil inntekt til å dekke sine utgifter. 

Noen priser kan variere og det er til tider ulike priskampanjer. Gå derfor  inn på ditt aktuelle Feelgoodsenter for å se hvilke priser de operer med.

Hvor ofte kan jeg trene?

Når du tegner et medlemskap så får du en adgangsbrikke som gir deg fri tilgang til senteret. Vi anbefaler dog at du ikke trener mer enn tre dager i uken slik at du lar kroppen restituere seg mellom treningsøktene.

(Noen Feelgoodsentere operer med et annet medlemssystem. Ta dermed kontakt med ditt aktuelle Feelgoodsenter for å se hvilke åpningstider og adgangsmuligheter som gjelder der.)

Hvordan finner jeg godfølelsen?

Vi mener at ved å kjenne fysisk mestring i hverdagen vil man oppnå en bedre livskvalitet. Når man blir med i Feelgoodfamilien vil man ta del i en hyggelig og lystbetont treningskultur som fjerner alt press og alle forventninger som mange forbinder med trening. Dette gjelder uansett hvilket utgangspunkt man har. Her fokuserer vi på gleden av å ha en kropp som fungerer i hverdagen og det overskuddet man skaper gjennom fysisk aktivitet.

Er treningen kun for eldre?

NEI! Alle mennesker i alle aldre trenger bevegelse. Og styrketrening er viktig å oppretthold hele livet. Det man skal huske på er at å holde seg i fysisk aktivitet vil fungere forebyggende mot sykdom og plager i det lange løp, så vi vil heller si at ved å trene på et Feelgoodsenter så vil du holde seg yngre lengre og legge grunnlaget for et sunt og langt liv.

Hvorfor bør jeg trene?

Kroppen er like avhengig av å bevegelse som den er av mat og vann for å fungere optimalt. Vi ønsker ikke å skremme noen, men uttrykket «Use it or loose it» stemmer faktisk veldig bra. Vi mennesker har i alle tider beveget oss mye, problemet er at mye av den hverdagslige aktiviteten er i ferd med å bli borte. Derfor er det viktig å ta vare på helsen sin ved å utføre lett fysisk aktivitet. Det er ikke mye som skal til, og den beste treningen er den det blir noe av. Derfor er det viktigere å ha kontinuitet i treningen i stedet for å trene sjelden og hardt.

Hvordan kan jeg kontakte dere?

Du finner alle kontaktopplysninger ved å trykke på «kontakt oss»

Tar treningen lang tid?

En full treningsøkt på et Feelgoodsenter tar bare 40-45 minutter.

På disse 40-45 minuttene vil man oppleve at man faktisk  driver effektiv styrketrening i 36 av dem. Dette er en langt mer tidseffektiv måte å trene på enn på et tradisjonelt treningssenter der man bruker mye av tiden på å hvile mellom øvelsene, justere sittestilling og vektbelastning på en rekke ulike apparater, samt finne frem og rydde bort utstyr.

Er treningen vanskelig?

Absolutt ikke. Normalt sett trenger man bare den ene gjennomgangen av hvordan man sitter og holder i treningsmaskinene før man hvet hva man skal gjøre. Touch-skjermen som styrer treningsmaskinene er lik på alle maskinene og gir deg bare seks ulike hastighetsvalg. De er som følger:

Tre faste hastighetsnivåer

Slow = Langsom (tung) hastighet

Medium = Medium hastighet

Fast = Rask (lett) hastighet

Om man ønsker å endre fra for eksempel langsom hastighet til rask hastighet så gjøres dette enkelt med et trykk på en godt synlig pil.

Tre forhåndsprogrammerte hastighetsprogrammer:

Intervall: Veksler mellom rask og langsom hastighet gjennom hele programmet.

Peak: Starter med en langsom hastighet, øker til rask hastighet midtveis i programmet og senker hastigheten mot slutten av programmet.

Dip: Programmet starter med en langsom (tung) hastighet og går gradvis mot en rask (lett) hastighet mot slutten av programmet

Må man kunne noe om trening for å trene på Feelgood?

For å trene hos oss trenger du på ingen måte kunne noe om trening.

Det vi har sett er at mange sliter med å ta fatt på styrketrening fordi de rett og slett føler at de ikke kan mange nok øvelser til å få en fullverdig styrketreningsøkt, eller at de ikke vet hvordan man skal legge opp et styrketreningsprogram.

I Feelgoodmaskinene er alt dette planlagt for deg. Alle maskinene tar for seg ulike muskelgrupper. Alt du trenger å tenke på er å skyve og trekke i den retningen håndtak og pedaler beveger seg, og du vil automatisk aktivere de muskelgruppene som maskinen retter seg inn mot.

Når alle maskinene er brukt en gang hver, kan du føle deg trygg på at hele kroppen har fått en grunnleggende styrketreningsøkt med godt treningsutbytte.