Telefonnummer

411 02 898

Epost

grimstad@feelgoodsenter.no

Adresse

Bergemovegen 45

4886 Grimstad

Åpningstid

06:00 – 22:00

Mandag – Søndag

Priser

150kr

Drop in

499kr

Månedspris

m/12 mnd. binding

549kr

Månedspris

m/6 mnd. binding

599kr

Månedspris

u/binding

Om oss

Feelgood Grimstad er et hyggelig treningssenter som ligger i 2. etg på Bergmovegen 45. Vi åpner dørene i november 2018 og senteret driftes av Hilde Kråkeland

Feelgood Grimstad

Våre treningsmaskiner

Nyheter fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Feelgood Grimstad fyller 1 år og feirer med en konkurranse!

Tag en venn som fortjener å vinne 3 måneders gratis trening hos oss!

Vi trekker den heldige vinneren i forbindelse med åpent hus og stor jubalong lørdag 23 November kl 14:00. Vi holder åpent hus kl 12-16.

Supert om du liker/deler innlegget, eller liker siden vår - men det er ikke et must for å telta i konurransen altså... 🙂
... Se merSe mindre

kommenter på Facebook

Gratulerer med 1 årsdagen 🎉🎂🎉.Torunn Myrvang hadde jaggu trengt det 👍😀.sikkert bra for ho 😊

Gratulerer 🎉🎀🎉

Gratulerer med jubileet! Jeg håper pappa Karl-Inge Henriksen blir den heldige 🙂

Mitt andre hjem

Sølvi Igland

Anne Mette Bjørkavåg 🙂

View more comments

kommenter på Facebook

Gratulerer!🎂💝

Har trent der i snart fem mnd og er veldig fornøyd med det

Gratulerer 🎉🎊👍🌺😊

Last inn flere innlegg

Spørsmål og svar

Hvorfor bør jeg trene?

Kroppen er like avhengig av å bevegelse som den er av mat og vann for å fungere optimalt. Vi ønsker ikke å skremme noen, men uttrykket «Use it or loose it» stemmer faktisk veldig bra. Vi mennesker har i alle tider beveget oss mye, problemet er at mye av den hverdagslige aktiviteten er i ferd med å bli borte. Derfor er det viktig å ta vare på helsen sin ved å utføre lett fysisk aktivitet. Det er ikke mye som skal til, og den beste treningen er den det blir noe av. Derfor er det viktigere å ha kontinuitet i treningen i stedet for å trene sjelden og hardt.

Når kan jeg trene?

Ved hjelp av adgangsbrikken du får når du tegner et medlemskap kan du komme å gå så ofte du vil fra kl 06:00 til 23:00 alle dager i uken. Vi anbefaler dog at du ikke trener mer enn tre dager i uken slik at du lar kroppen restituere seg mellom treningsøktene.

Er det tung trening?

Dette er helt opp til deg. Hos oss er treningen lystbetont og du tar i så lite eller mye du vil selv. Har du en dårlig dag så behøver du ikke ta noe i det hele tatt og bare følge treningsmaskinens bevegelse. Har du en god dag kan du ta i så mye at svetten spruter. Det viktige er at du har kontinuitet i treningen og holder kroppen i bevegelse selv på dårlig og umotiverte dager. Det er slik man oppnår de virkelig store resultatene!
Vi har alltid sagt at “den beste treningen er den som blir noe av!”

Hvor ofte kan jeg trene?

Ved hjelp av adgangsbrikken du får når du tegner et medlemskap kan du komme å gå så ofte du vil fra kl 06:00 til 22:00 alle dager i uken. Vi anbefaler dog at du ikke trener mer enn tre dager i uken slik at du lar kroppen restituere seg mellom treningsøktene.

Er treningen vanskelig?

Absolutt ikke. Normalt sett trenger man bare den ene gjennomgangen av hvordan man sitter og holder i treningsmaskinene før man hvet hva man skal gjøre. Touch-skjermen som styrer treningsmaskinene er lik på alle maskinene og gir deg bare seks ulike hastighetsvalg. De er som følger:
Tre faste hastighetsnivåer

Slow = Langsom (tung) hastighet

Medium = Medium hastighet

Fast = Rask (lett) hastighet

Om man ønsker å endre fra for eksempel langsom hastighet til rask hastighet så gjøres dette enkelt med et trykk på en godt synlig pil.

Tre forhåndsprogrammerte hastighetsprogrammer:

Intervall: Veksler mellom rask og langsom hastighet gjennom hele programmet.

Peak: Starter med en langsom hastighet, øker til rask hastighet midtveis i programmet og senker hastigheten mot slutten av programmet.

Dip: Programmet starter med en langsom (tung) hastighet og går gradvis mot en rask (lett) hastighet mot slutten av programmet.

Tar treningen lang tid?

Man sitter kun tre minutter i hver treningsmaskin der hver og en er spesialdesignet til å rette seg mot ulike muskelgrupper. Dette gir en sirkeltrening som aktiverer hele kroppen på 40-45 minutter.
På disse 40-45 minuttene vil man på et Feelgoodsenter oppleve at man faktisk driver effektiv styrketrening i 36 av dem. Dette er en langt mer tidseffektiv måte å trene på enn på et tradisjonelt treningssenter der man bruker mye av tiden på å hvile mellom øvelsene, justere sittestilling og vektbelastning på en rekke ulike apparater, samt finne frem og rydde bort utstyr.

Er treningen kun for damer?

Er det bare damer som trenger trening? Selvfølgelig ikke! Uansett om du er mann, dame eller et sted midt i mellom så trenger alle å bevege seg, og alle er like velkomne hos oss!

Er treningen kun for eldre?

NEI! Alle mennesker i alle aldre trenger bevegelse. Og styrketrening er viktig å oppretthold hele livet. Det man skal huske på er at å holde seg i fysisk aktivitet vil fungere forebyggende mot sykdom og plager i det lange løp, så vi vil heller si at ved å trene på et Feelgoodsenter så vil du holde seg yngre lengre og legge grunnlaget for et sunt og langt liv.

Er treningen kun for syke?

Så absolutt ikke.
Treningsmaskinene ble opprinnelig utviklet for å aktivere poliopasienter men de fungerer absolutt like bra for friske og raske mennesker også. Faktum er at våre treningsmaskiner gir en langt mer effektiv og tidsbesparende trening en det tradisjonelle treningsapparater gir og du behøver ikke være redd for at du gjør noe galt eller å være redd for å bli overbelastet.

Hvordan finner jeg godfølelsen?

Vi mener at ved å kjenne fysisk mestring i hverdagen vil man oppnå en bedre livskvalitet. Når man blir en del av Feelgoodfamilien vil man ta del i en hyggelig og lystbetont treningskultur som fjerner alt press og alle forventninger som mange forbinder med trening. Dette gjelder uansett hvilket utgangspunkt man har. Her fokuserer vi på gleden av å ha en kropp som fungerer i hverdagen og det overskuddet man skaper gjennom fysisk aktivitet.

Kontakt oss

12 + 11 =

Finn andre Feelgoodsentre

Feelgood Åmot

Feelgood Jessheim

Feelgood Trysil

Feelgood Svelvik

Feelgood Sigdal

Feelgood Åssiden

Feelgood Tiller

Feelgood Nesbru

Feelgood Kongsberg

Feelgood Vikersund

Feelgood Rundtom

Feelgood Hønefoss

Feelgood Elverum

Feelgood Fredrikstad

Feelgood Sandnes

Feelgood Dal

Feelgood Otta

Feelgood Hokksund

Feelgood Hamar

Feelgood Ski

Feelgood Bergen - Midttun

Feelgood Oslo - Vollebekk

Feelgood Oslo - Rena

Feelgood Hof

Feelgood Grimstad

START ET SENTER

Fanchise

Media

Video

Kontakt

Telefon: 411 02 898

Mail: grimstad@feelgoodsenter.no