473 76 223

Dal@feelgoodsenter.no

Industrivegen 37 Ørn Industrifelt, Eidsvoll

Feelgood Dal har delt et innlegg.
Feelgood Dal

Flott at enda flere får benytte seg av våre fantastiske treningsmaskiner! 🎉😁

Feelgood Norge
Det er med stor glede vi kan lansere at Modumheimen er det første sykehjemet som tilbyr trening med våre motoriserte treningsmaskiner til sine beboere og deres gjester!🎉😁 Det har lenge vært et stort mål om å kunne tilby denne treningsformen til de eldre som bor på et sykehjem. Kroppen er jo som vi vet laget for å være i bevegelse og derfor er vi stolte av å kunne være en bidragsyter til å kunne holde de eldre i bevegelse året rundt!

Vi ser også frem i mot å se hvilke ringvirkninger dette kan gi til beboernes familier og venner. Vi har troen på at dette tilbudet vil føre til at flere velger å besøke sine eldre eller bekjente og dermed øke den generelle vellværen på Modumheimen.

Vi retter samtidig en stor takk til ordfører i Modum kommune Ståle Versland som tok turen og klippet åpningssnoren. Ståle er en ordfører som ser viktigheten av å fronte helse og velvære og det setter vi virkelig pris på. 👍
... Se merSe mindre

Feelgood Dal har delt et innlegg.
Feelgood Dal

I dag har Feelgoodkonseptet spredt godfølelse og mestring i 4år! 🎉😁 Vet du om noen som ville ha godt av litt godfølelse i livet sitt?

Feelgood Norge
HURRA! I dag er det fire år siden den første Feelgoodavdelingen ble åpnet.😁🙌🎉

Det hele startet da det ble plassert seks motoriserte treningsmaskiner på Gym2000 i Åmot. Det var egentlig bare ment som en test av konseptet, men responsen var så bra så at det ikke tok lang tid før flere sentre ble åpnet. Dette har resultert i at man nå kan trene på et Feelgoodsenter fra nord på Feelgood Sortland, til sør på Feelgood Grimstad, til øst på Feelgood Trysil til vest på Feelgood Sandnes og 23 andre Feelgoodsentre der imellom. Til og med i Spania kan man trene på Feelgood, hos En bedre hverdag, Feelgood Villamartin..

Det har vært fire år med latter, glede og solskinnshistorier, men også en del frustrasjon og tårer. I starten ble konseptet rett og slett nesten latterliggjort av ulike fagfolk. Treningsmaskiner som går av seg selv kunne jo ikke ha noen form for nytte.

Heldigvis er det andre tider nå og flere og flere leger, fysioterapeuter og andre begynner å anbefale folk å trene på Feelgood. Vi har jo personer som Espen Mabro Trana som er fysioterapeut til daglig men også deleier i Feelgood Hokksund. Treningsmaskinene er også i bruk og til nytte for pasienter på Sunnaas sykehus så det er ingen tvil om at denne formen for trening begynner å få den anerkjennelsen den fortjener.


Nå kan man også lese mange medlemshistorier i vår solskinnshistoriebrosjyre. Det er disse historiene som gjør at vi jobber hardt hver dag for at flere skal kunne ta del i denne formen for bevegelse og forhåpentligvis finne godfølelsen i hverdagen sin.

Du kan se brosjyren her: issuu.com/shapemasterscandinavia/docs/feelgood_solskinsshistorier_web?fbclid=IwAR02vQqzOKuLkgtIZK...

Vi vil også si et høylytt TUSEN TAKK til alle de som har startet et Feelgoodsenter og med det har bidratt til å endre andres liv på en positiv måte. Det er slike mennesker som tør å ta en sjanse som vil være med å gjøre vårt mål om å forbedre folkehelsen mulig.


Til slutt vil vi rette en liten tanke tilbake til vår alles kjære Vibeke Skofterud. Uten henne hadde nok ikke Feelgood vært det det er i dag og det kommer vi aldri til å glemme.

Husk at det er vi som skal bli størst på folkehelse, så det er bare å følge med videre. For vi har så vidt begynt! 😉
... Se merSe mindre

Feelgood Dal har delt et bilde — her: Feelgood Sortland.
Feelgood Dal

Nå åpner Feelgood i Nord-Norge også! 😄🎉 ... Se merSe mindre

Nå åpner Feelgood i Nord-Norge også! 😄🎉
Last inn flere innlegg

Feelgood Dal

Kontakt oss

15 + 12 =

Finn andre Feelgoodsentre

Feelgood Åmot

Feelgood Jessheim

Feelgood Trysil

Feelgood Svelvik

Feelgood Sigdal

Feelgood Åssiden

Feelgood Tiller

Feelgood Nesbru

Feelgood Kongsberg

Feelgood Vikersund

Feelgood Rundtom

Feelgood Hønefoss

Feelgood Elverum

Feelgood Fredrikstad

Feelgood Sandnes

Feelgood Dal

Feelgood Otta

Feelgood Hokksund

Feelgood Hamar

Feelgood Ski

Feelgood Bergen - Midttun

Feelgood Oslo - Vollebekk

Feelgood Oslo - Rena

Feelgood Hof