De er ingen enkeltperson som kan fylle det tomrommet som vår tidligere ambassadør Vibeke Skofterud etterlot seg da hun brått gikk fra oss, sommeren 2018.

(Les minneord og støtt minnefondet)
Var det en ting Vibeke genuint brant for så var det folkehelse og at så mange som mulig skulle få vite om og prøve Feelgoodkonseptet. Derfor er den eneste riktige løsningen for oss å kunne gi ambassadørrollen videre til alle dere som trener på et Feelgoodsenter.
Del din historie med oss!

Hvis du har en positiv opplevelse rundt det å trene på et Feelgoodsenter så har du nå mulighet til å dele din historie med oss og bli en Feelgoodambassadør. Det skal ikke mere til enn at du synes det er hyggelig å være på sentrene for at det er en solskinnshistorie for oss.
Historien vil bli delt på våre ulike medieportaler med #jegfantgodfølelsen, slik at vi får spredt hvor bra Feelgood er til enda fler som trenger litt fysisk aktivitet i livet sitt.

Vinn et år med gratis trening!
Alle som deler sin historie med oss frem til 24.desember 2018 vil få en t-skjorte der det står #jegfantgodføelsen og vi vil ha en julekalender der vi hver dag vil fremheve en historie som vil få en ekstra påskjønnelse. I tillegg til dette vil vi i romjulen trekke en heldig vinner av ett års gratis Feelgoodmedlemskap fra alle som har sendt inn sin historie og vi vil velge en historie som vi mener er spesielt bra som også vil få ett års gratis medlemskap.
For å dele din historie med oss så kan du enten fylle i skjemaet under eller så kan du ta kontakt med den som driver ditt lokale Feelgoodsenter for mer informasjon.
Vi gleder oss enormt til å høre alle historier og sammen skal vi fortsette å spre godfølelsen videre rundt i landet!

Del din historie med oss